1.03.2015

Overzicht: de leukste commercials van 2014

Lang niet alle commercials zijn leuk om naar te kijken. Maar er zijn een aantal merken die in 2014 met een leuke commercial op de proppen zijn gekomen. Hieronder vind je een overzicht van de leukste commercials van 2014. 

Centraal Beheer Achmea: Even Apeldoorn Bellen

De Even Apeldoorn Bellen commercials van Centraal Beheer Achmea zijn nu al 28 jaar te zien op de Nederlandse televisie. Hoewel deze commercial van 2014 naar mijn mening niet de leukste van de hele campagne is, weet Achmea toch altijd weer met iets leuks te komen. 




Telfort: Hans van de Berg

De commercials van Telfort rondom ex-miljonair Hans van de Berg zijn vrijwel altijd populair. Deze campagne, bedacht door reclamebureau N=5, startte in 2011 en inmiddels leeft iedereen mee met de perikelen van Hans van de Berg en zijn familie.



Albert Heijn: Supermarktmanager Meneer van Dalen

Je houdt van hem of je haat hem: de supermarktmanager van Albert Heijn. Deze grappige, onhandige maar vooral lieve meneer van Dalen was de afgelopen 10 jaar te zien in 153 commercials voor Albert Heijn te zien. 



Johma: Losser, home of Johma

De commercials van Johma draaien al een aantal jaren rondom de Twentse gemeente Losser, dat 'home of Johma is'. De hoofdrol in de commercials is weggelegd voor de burgemeester van Losser en zijn inwoners. 



Wat vind jij de leukste commercial van het jaar 2014?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten