12.08.2014

2theloo: Gamechanger 2014

Een gamechanger. Een bedrijf dat een geheel nieuwe markt creëert. Management Team roept sinds 2012 elk jaar een nieuwe gamechanger uit. In 2014 is 2theloo gamechanger van het jaar. 2theloo is een bedrijf dat grote steden voorziet in schone, frisse toiletwinkels. Dit zijn winkels waar je schoon naar de WC kunt gaan. Maar dat niet alleen, je vindt bij de 2theloo vestigingen ook wasruimtes, koffiecorners en een winkel met toiletgerelateerde producten. 



2theloo creëert met haar toiletwinkels een hele nieuwe markt. Iedereen kent wel dat moment dat je nodig naar de WC moet maar nergens een schoon openbaar toilet kunt vinden. Dat probleem wordt natuurlijk meteen opgelost door de winkels van 2theloo. 


Genomineerden

Er waren dit jaar 50 genomineerden om gamechanger van het jaar te worden. Ook genomineerd was bijvoorbeeld Action. Een winkelketen die iedereen wel kent. Een gamechanger omdat ze alles aanbieden zodat men niet meer apart naar de supermarkt, drogist en andere winkels hoeft. Andere genomineerden waren Piet Hein Eek en Leapp. Beide bedrijven die materialen en producten hergebruiken. 

De tweede en derde plaats van 'Gamechanger van het jaar 2014' waren voor Cardiologie Centra Nederland en Snappcar. Bekijk hier de hele lijst van de 50 genomineerden van dit jaar. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten