12.10.2014

Best scorende Nederlandse merken op Facebook

In Nederland maken 9 op de 10 inwoners gebruik van Social Media. Van alle 16,8 miljoen inwoners van Nederland maken er in 2014 8,9 miljoen mensen van 15 jaar en ouder gebruik van Facebook. Dat is ruim een miljoen meer dan in 2013. Facebook groeit in ons land dus nog steeds. In deze post ga ik het hebben over de best scorende Nederlandse merken op Facebook.


Top 5





Op de 5e plaats staat Vakantieveilingen. Vakantieveilingen is een website waarop je kunt bieden op verschillende vakantie-gerelateerde uitjes. De website is ontzettend populair en het is dus ook niet gek dat de Facebook pagina van vakantieveilingen zo veel likes heeft. 






Op nummer 4 staat de Media Markt. Met haar Nederlandse account heeft Media Markt al bijna 500K likes weten te bereiken. 





Op nummer 3 vind je de Bijenkorf. Met 606K likes op Facebook is dit Amsterdamse bedrijf een grote speler in de Nederlandse Facebook-markt. 





Op nummer 2 staat KLM. Onze eigen Royal Dutch Airlines hebben op het moment bijna 8 miljoen vind-ik-leuks op Facebook. Natuurlijk zijn deze 7.939.665 likers niet alleen Nederlanders. Van deze likers komen er meer dan 600.000 uit Nederland. 


Op nummer 1 met 672K likes staat stylefruits NL. Stylefruits is een modewebsite waar je kleding en accesoires van verschillende webshops kunt vinden. Wat vernieuwend is aan deze website is dat je met de verschillende items die online staan, zelf een outfit kunt creĆ«eren. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten